Share

O veste tristă a întristat comunitatea românilor din Marea Britanie. Dan-Tiberiu Sbîrcea, un tânăr de 28 de ani, din Gorj, care își luase doctoratul la Imperial College, vicepreședinte al organizației PNL Diaspora (Marea Britanie), a murit luni, în condiții rămase deocamdată necunoscute.

”Prima oara in viata mea când simt că pământul îmi fuge de sub picioare. Vicepresedintele PNL Diaspora din Marea Britanie, bunul meu prieten Tiberiu Sbircea a incetat din viata. Si abia si-a terminat PhD-ul la Imperial College ”, a scris pe Facebook prietenul lui ,Dorian Curcanu, și el vicepreședinte al PNL Marea Britanie.

Dan-Tiberiu Sbîrcea era considerat un tânăr de mare perspectivă. El reuşise, la doar 28 de ani, să obţină doctoratul la Imperial College, o universitate prestigioasă din Marea Britanie, cotată pe locul opt la nivel mondial.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Actorul Tony Curtis

Mama lui Sbîrcea, procuror în cadrul Parchetul pe lângă Judecătoria Timişoara susţine că vina pentru starea psihică în care a fost adus fiul ei ar aparţine profesorilor de la universitatea engleză.

Prietenii săi s-au mobilizat pe Facebook pentru a strânge bani ca să îi poată repatria trupul în țară.

Este al doilea caz, în mai puțin de o lună, în care un tânăr român, cu rezultate eminente la studii, se sinucide în Marea Britanie, fiind cunoscut cazul, Lidiei Dragescu, o studentă în vârstă de 23 de ani, s-a sinucis, aruncându-se de la înălțime din catedrala Saint Paul din Londra

Citeste si   Atacuri cibernetice: Franţa, Lituania şi Letonia propun UE un plan pentru a proteja alegerile

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ