Share

Indiferenta medicilor romani a facut o noua victima. Ana-Maria Ciobanu, o eleva in varsta de 18 ani din Barlad, s-a stins din cauza unei tumori pe creier pe care medicii au diagnosticat-o ca fiind “o alintatura”.

Ana Maria Ciobanu, absolventa a Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” din Barlad, s-a dus pe 4 iunie la spitalul din Barlad, cu dureri ingrozitoare de cap si stare acuta de voma. Medicii barladeni au consultat-o superficial si au ajuns la concluzia ca este o „alintatura”, de aceea au trimis-o acasa, dar cu o reteta in buzunar pentru a-si trata starile de voma!

Citeste si   Fotbal - Liga I: FC Viitorul - FCSB 2-2

Dupa 15 zile, fata a ajuns din nou la spital, dar in stare mult mai grava, mai exact, in stop cardio-respirator. Abia atunci medicii au intrat in alerta si au incercat sa o salveze. A fost insa mult prea tarziu: Ana Maria Ciobanu a murit in mainile lor! Daca pe 4 iunie ar fi fost trimisa la Computerul Tomograf, medicii ar fi vazut ca Ana avea o tumora la creier, scrie Vremea Noua.

”Cine imi aduce acum fata inapoi? ”

„Nu au trimis-o la Computerul Tomograf, spunandu-i ca nu are nimic, se alinta ca e baiatul langa ea! Saraca fata mea! Nu i-au facut decat niste controale superficiale, s-au uitat in ochii ei, au controlat-o extern si i-au pus o perfuzie si o pastila sub limba! Atat! I-a spus o asistenta sau o doctorita ca este o alintatura, ca nu are nimic si ca poate merge linistita acasa, fara sa se mai alinte cu baiatul langa ea!

I-au dat doar o reteta cu niste medicamente care nu i-au facut bine deloc. Abia la autopsie i-au gasit o tumoare la creier! Cum adica? De ce n-au vazut ei semnele clare – starile de voma si durerile de cap, ca era ceva in neregula la capusorul ei? De ce nu au trimis-o la CT? Poate avea sanse! Cine stie? Cine imi aduce acum fata inapoi? Cine raspunde pentru ca nu au tratat-o asa cum trebuie? Era un copil, fara bani, nu le-a bagat nimic in buzunare si au tratat-o cu atata superficialitate incat imi vine sa-i blestem pe toti! Ei au oare copii?”, a declarat, cu lacrimi in ochi, mama Anei-Maria pentru Vremea Noua.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ