Share

O tanara de 18 ani din comuna gorjeana Balesti a fost baututa crunt, aseara, chiar de catre iubitul ei, barbatul cu care aceasta urma sa se casatoreasca.

Tot scandalul a avut loc pe o strada din Targu Jiu, iar omul a fost retinut pentru 24 de ore fiind acuzat de tentativa de omor. fata se afla la sectia de reanimare dupa ce a fost supusa unei interventii chirurgicale.

Fata a fost cea care a anuntat incidentul la numarul 112 si imediat la fata locului s-a deplasat o echipa de politisti care a solutionat cazul.

“La fata locului s-a deplasat o echipa operativa care a efectuat cercetarea la locul faptei si care a dispus desfasurarea activitatilor pentru identificarea autorului, fiind solicitata si prezenta unui echipaj de la ambulanta pentru acordarea de ingrijiri medicale victimei. In urma activitatilor desfasurate pe raza municipiului de catre politisti din cadrul Biroului de Investigatii criminale Targu Jiu, a fost identificatautorul faptei, in persoana unui barbat de 33 de ani din municipiul Targu Jiu.

Barbatul a fost condus la sediul politiei pentru continuarea cercetarilor. In baza probatoriului administrat in dosar s-a dispus masura retinerii pentru 24 de ore a suspectului”, a declarat Andrei Lazar, puratorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Gorj.

Barbatul a lovit-o violent pe victima in zona stomacului si, desi initial a fost retinut pentru savarsirea infractiunilor de loviri sau alte violente, procurorii au decis incadrarea faptei la tentativa de omor, avand in vedere ca viata victimei a fost pusa in pericol, tanara fiind operata in regim de urgeta fiindu-i extirpata splina.

Medicii spun că starea de sănătate a victimei este stabilă, dupa operatie. ‘S-a intervenit chirgical. In acest moment este stabila si se afla in sectia de reanimare”, a declarat Tiberiu Tataru, directorul Spitalului Judetean de Urgenta Targu-Jiu.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ