Share

Tânăra ucisă în accidentul de ieri avea 29 de ani și era din Serbia

Irena Ilic lucra la această firmă şi a venit în România pentru perfecţionare. A stat aici timp de trei luni şi ieri urma să fie ultima ei zi de lucru. A venit împreună cu soţul ei, el era şef de bandă. Au stat la un hotel din Centrul Piteştiului în toată această perioadă şi urmau să se întoarcă în Serbia zilele acestea.

În acest timp, ambasadorul Serbiei în România a mers astăzi în vizită la spitalul din Pitești unde sunt internate victimele și a dat asigurări că acestea sunt în afara oricărui pericol.

Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare

După mai multe ore de audieri, Andrei Cristian Caramelea a fost reținut pentru 24 de ore și va fi condus în arestul IPJ Argeș.

În timpul audierilor, tânărul a mărturisit că știe că mergea cu viteză, motiv pentru care nu a mai putut controla mașina. În timpul declarațiilor a spus de mai multe ori că îi pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat. Pe toată durata audierilor, părinții lui Andrei  au stat lipiți de ușa polițiștilor rutieri argeșeni de la Cercetări Penale. Mâine, șoferul va fi dus la mandat.


CITEȘTE ȘI …

VIDEO. Un tânăr nervos pentru că a fost concediat, s-a urcat la volanul BMW-ului personal a omorât un om și a rănit alți cinci


Surse judiciare infirmă ipoteza potrivit căreia tânărul ar fi provocat accidentul pentru c-ar fi fost concediat

Deși trebuia să înceapă serviciul după-amiaza, fiind în schimbul doi, Andrei Cristian Caramelea a venit la fabrica din Bascov pentru a lăsa „ceva cuiva”, informează libertatea.ro.

Citeste si   Din 22 SEPTEMBRIE DAJ a început plata ajutorului de MINIMIS către APICULTORII IEȘENI

Directorul ITM Argeș, Mihai Oprescu, a declarat, pentru sursata.ro, că este exclusă varianta concedierii, Andrei Cristian Caramelea figurând ca angajat al firmei Leoni:

„Urmează cercetarea în acest caz, împreună cu colegii de la Poliție, titulari în această acțiune. Șoferul care a provocat accidentul este angajat al firmei Leoni. Concediat sigur nu a fost, că am fi fost informați până în acest moment”, a precizat directorul ITM Argeș

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele lui Cristian Andrei Caramelea, tânărul de 22 de ani, care a provocat accidentul de la Bascov, din curtea fabricii de cablaje

Bărbatul din Pitești este acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. La această oră, șoferul este audiat la sediul Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, iar anchetatorii vor decide dacă vor emite pe numele lui o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Citeste si   DOUĂ unități de învățământ din județul IAȘI au solicitat SUSPENDAREA CURSURILOR!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ