Share

Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează că să fie prezentat unui judecător cu propunere de arestare preventivă.

Alături de acest cuplu locuia şi fetiţa bărbatului, în vârstă de 8 ani. Vecinii i-au văzut împreună când se întorceau de la o petrecere şi nimic nu prevestea nenorocirea care avea să se întâmple, scrie ProTV.

Citeste si   GCS: Cele mai multe infectări cu SARS-CoV-2 - în Bucureşti (27.284); urmează Iaşi, Prahova şi Suceava

Vecinii nu îşi explică ce s-a putut întâmpla între cei doi şi de ce s-a ajuns la crimă. Din curtea lor niciodată nu s-au auzit vorbe grele şi toţi deplâng acum soarta femeii.

“Nu am auzit niciodată. Ieri au plecat cu voie-bună la Oneşti. Au venit împreună, nu au zis nimic. Noi am auzit în dimineaţa asta ce s-a întâmplat. Eu i-am văzut întotdeauna, ea a fost o femeie harnică şi mereu vorbeau, erau împreună”, a afirmat o vecină.

Citeste si   Romfilatelia: Emisiunea de mărci poştale '140 de ani de la înfiinţarea Băncii Naţionale a României' - de miercuri în magazine

Fetiţa suspectului era şi ea acasă, însă anchetatorii spun că nu a asistat la scena sângeroasă. Acum este în grijă unor rude şi urmează ca mama suspectului să se ocupe de copilă. Dacă va fi găsit vinovat pentru omor, bărbatul risca 20 de ani după gratii.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ