Share

Autoturismul condus de verişoara ei, un Hyundai i10, a derapat, a ajuns pe contrasens şi a fost lovit în lateral, în plin, de un VW Passat. Tânăra de 21 de ani a decedat pe loc, iar fata de 20 de ani de la volan este în stare gravă la spital.

O studentă de 21 de ani şi-a pierdut viaţa, iar o alta a fost rănită grav în urma unui accident rutier care a avut loc ieri-dimineaţă în zona localităţii Cârlig, lângă Iaşi, pe şoseaua spre Sculeni.

Citeste si   PRIMUL proiect care configurează un ECOSISTEM PARTICIPATIV pentru rezolvarea PROBLEMELOR orașului

Po­liţiştii au precizat că din cauza vitezei și a șoselei umede, şo­feriţa a pierdut controlul volanului într-o curbă la stânga, a încercat redresarea, dar a pătruns pe contrasens, şi a fost izbită în la­teral de un autoturism Volks­wa­gen Passat, condus de un bărbat.

„Tânăra a fost găsită de colegii mei în stop cardio-respirator. S-au iniţiat ma­nevrele de resuscitare, dar în zadar. Cealaltă pasageră a fost transportată în UPU de la Spitalul «Sfântul Spiridon» cu o formă incipientă de şoc hemoragic, respectiv cu o leziune la rinichiul stâng. Pacienta policontuzionată după accident rutier a fost internată pentru supraveghere în secţia clinică ATI“, a arătat dr. Ovidiu Popa, medic specialist UPU-SMURD.

Citeste si   La alte TREI școli din județul IAȘI se suspendă CURSURILE organizate în modalitatea „față în față”


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ