Share

Lipsa locurilor de muncă face o nouă victimă la Iași

Presiunea resimțită de cei aflați în căutarea unui loc de muncă dar nu găsesc poate fi fatală în unele cazuri.

În aceeași situație s-a aflat și o tânără din Iași de 27 de ani care a căzut de la etajul cinci al unui bloc-turn din cartierul CUG.

Nenorocirea a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 15.30. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările.

Citeste si   CARTE de identitate FALSĂ și bijuterii nedeclarate, CONFISCATE la FRONTIERĂ

Echi­pajul de la Ambulanţă care a fost trimis la faţa locului nu a mai avut ce face pentru a o ajuta, şi a fost declarat decesul, iar corpul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML)

„La ora 15.37 am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pe aleea Tudor Neculai, unde o persoană ar fi căzut de la înălţime, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj B1 cu medic, care a găsit o persoană în vârstă de 27 de ani. Persoana avea un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă femur stâng şi traumatism toraco-abdominal. Vicitma nu prezenta semne vitale, iar medicii au declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Jude­ţean Iaşi.

Poliţiştii de la Secţia 6 CUG au mers la faţa locului şi au urcat la apartamentul de unde a căzut fata. Aici, poliţiştii l-au găsit pe iubitul tinerei.

Citeste si   DIRECTORII identifică soluții pentru DOTAREA ȘCOLILOR cu echipamente informatice. ISJ Iași continuă susținerea ȘCOLILOR RURALE

„Po­liţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde iniţial se sesizase că o tânără a căzut de la etajul şapte, fiind văzută de o persoană în timp ce cădea, după care în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că a căzut de la etajul cinci. Tânăra era în vizită la prietenul ei. Din primele verificări nu a rezultat că ar fi avut vreo ceartă cu el“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Inspec­toratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

Citeste si   În timp ce Monica ANISIE recomandă ELEVILOR fără CURENT să urmărească LECȚIILE la TELEVIZOR, 11.000 de elevi IEȘENI sunt privați de EDUCAȚIE

 Poliţiştii au precizat că vor continua cercetările în acest caz.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ