Lipsa locurilor de muncă face o nouă victimă la Iași

Presiunea resimțită de cei aflați în căutarea unui loc de muncă dar nu găsesc poate fi fatală în unele cazuri.

În aceeași situație s-a aflat și o tânără din Iași de 27 de ani care a căzut de la etajul cinci al unui bloc-turn din cartierul CUG.

Nenorocirea a avut loc ieri după amiază, în jurul orei 15.30. Un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului şi a început cercetările.

Echi­pajul de la Ambulanţă care a fost trimis la faţa locului nu a mai avut ce face pentru a o ajuta, şi a fost declarat decesul, iar corpul tinerei a fost transportat la Institutul de Medicină Legală (IML)

„La ora 15.37 am fost solicitaţi prin 112 să intervenim pe aleea Tudor Neculai, unde o persoană ar fi căzut de la înălţime, iar la faţa locului a fost trimis un echipaj B1 cu medic, care a găsit o persoană în vârstă de 27 de ani. Persoana avea un traumatism cranio-cerebral, fractură deschisă femur stâng şi traumatism toraco-abdominal. Vicitma nu prezenta semne vitale, iar medicii au declarat decesul“, a precizat Nicolai Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Jude­ţean Iaşi.

Poliţiştii de la Secţia 6 CUG au mers la faţa locului şi au urcat la apartamentul de unde a căzut fata. Aici, poliţiştii l-au găsit pe iubitul tinerei.

„Po­liţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde iniţial se sesizase că o tânără a căzut de la etajul şapte, fiind văzută de o persoană în timp ce cădea, după care în urma verificărilor efectuate de către poliţişti, a rezultat că a căzut de la etajul cinci. Tânăra era în vizită la prietenul ei. Din primele verificări nu a rezultat că ar fi avut vreo ceartă cu el“, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Inspec­toratului de Poliţie al Judeţului Iaşi.

 Poliţiştii au precizat că vor continua cercetările în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ