Share

Tragedie petrecută ieri seară într-un complex rezidential din Iasi

O ieșeancă s-a aruncat ieri seară de la etajul şapte al unui apartament dintr-un bloc nou din complexul rezidential „Lazăr Residence“. Acesta este situat între strada Sfântul Lazăr şi Splai Bahlui.

Un echipaj de la Ambulanţă s-a deplasat în complexul rezidential încercând să o resusciteze, fără succes din păcate. Echipajul de pe ambulanță fiind nevoit să declare decesul fetei.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

 

Tânăra, Lidia Mariana Burcea nu era la prima tentativă de sucid

Poliţia a găsit un bilet de adio în apartamentul fetei, despre care însă nu a oferit detalii. Aceasta s-ar fi urcat pe un scaun din balcon şi de pe acesta s-a aruncat în gol.

Primele cercetări au demonstrat că fata locuia de fapt în Frumoasa. A închiriat acest apartament prin intermediul unei agenții imobiliare.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Criteriul fetei a fost înălțimea blocului.


CITEȘTE ȘI …

În săptămâna mare o tânără doctoriță, cuprinsă de deznădejde s-a sinucis. Nu își putea găsi loc de muncă. Nenorocirea s-a petrecut în CUG


Ne putem doar imagina prin ce clipe a trecut ieri după-amiază tânăra, având în vedere că se mutase în respectivul apartament la ora 14.00. La câteva ore distanță s-a sinucis.

Citeste si   PERSONALUL Serviciului de reintegrare a PENITENCIARULUI Iași vă invită la EXPOZIȚIA REGIONALĂ ”Educație și RESTAURARE prin artă SACRĂ”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ