Share

O tânără din localitatea Mizieș a ajuns la spital, cu mai multe plăgi mușcate la mâini şi în zona capului, după ce a fost atacată în plină stradă de un câine din rasa Amstaff.

Incidentul a avut loc vineri seară. Potrivit poliţiei, câinele a rupt lanțul cu care fusese legat și a ieșit din curtea casei, sărind la femeia care mergea pe stradă.

În urma atacului, bihoreanca de 42 de ani s-a ales cu mai multe plăgi mușcate mâini și cap.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisarul Alina Dinu, a declarat pentru Antena 3 că proprietarul animalului a fost identificat chiar în seara de vineri.

“A fost întocmit un dosar de cercetare penală şi se fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a precizat Dinu.

Potrivit presei locale, câinele a fost preluat de Fundația pentru Protecția Câinilor Comunitari pentru a fi ținut sub observație. Patrupedul nu e microcipat și nici înregistrat.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ