Share

Politistii din Roşiorii de Vede au fost sesizati in dupa amiaza zilei de ieri de catre un tanar in varsta de 20 de ani care reclama faptul ca iubita acestuia este tinuta in lanturi de catre membrii familiei acesteia iar el a fost deposedat de o suma de bani.

Politistii au demarat cu celeritate activitatile si au obtinut 5 autorizatii de perchezitie domiciliara la locuintele pe care familia tinerei le detine pe strada 1 Decembrie din localitate si sprijiniti de doua grupe SAS au efectuat cinci perchezitii domiciliare iar la una dintre locatii a fost gasita tanara tinuta in lanturi, fiind eliberata imediat, scrie explozivnews24.ro.

Totodata, de la una dintre locatii a fost ridicata suma de 4900 euro. În momentul în care a constatat că ancheta ia amploare, tânăra de 18 ani a susţinut în faţa poliţiştilor că s-a legat singură cu lanţuri.

Surse judiciare susţin că incidentul a avut loc într-o familie de romi.

Poliţia continuă cercetările, cei doi bărbaţi urmând să fie prezentanţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Faţa de tatal si fratele tinerei a fost luata masura retinerii, acestia fiind introdusi in CRAP Teleorman. In cauza cercetarile continua pentru savarsirea infractiunii de lispire de libertate si talharie.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ