Share

Poliţiştii din cadrul  Secţiei 2 Poliţie s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o tânără a traversat în fugă b-dul Ştefan cel Mare şi Sfânt, obligând conducătorii auto din trafic să o evite.

Astfel, întrucât exista suspiciunea că acea tânără ar fi sustras un bun, poliţiştii au procedat la urmărirea persoanei, iar la o distanţă de 200 de metri au depistat-o, fiind ascunsă sub un autoturism.

În urma legitimării persoanei, poliţiştii au stabilit că aceasta avea în mâna dreaptă un lănţişor şi un medalion de culoare aurie.

Poliţiştii au identificat o femeie, de 64 ani, care le-a declarat că tânăra i-ar fi smuls lănţişorul de la gât. Persoana vătămată, martorul şi persoana în cauză au fost conduşi la Poliţia Municipiului Iaşi- Biroul de Investigaţii Criminale, unde au fost audiaţi,  în cauză fiindîntocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

Faţă de tânără s-a luat măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca în ziua de 26.09.2017, să fie prezentată la Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ