Share

Tânărului din IAȘI în vârstă de 26 de ani care a  provocat pagube de câteva zeci de mii de lei după ce a avariat 10 mașini a fost preluat de către poliție. 

În cursul zilei de 16.10. a.c., Constantin AMĂRIUȚEI, a avariat serios 10 mașini din cartierele Alexandru și Zimbru, 6 dintre autoturisme erau parcate pe strada Sarmisegetuza, iar 4 pe strada Basarabi.

10 mașini DISTRUSE azi-noapte la IAȘI! VINOVATUL este încă negăsit

Individul a reușit să producă pagube însemnate, în sensul că mașinile avariate prezintă zgârieturi, câteva dintre ele s-au ales cu geamurile sparte, altele au portierele îndoite, barele de protecție ale mașinilor, atât de pe față cât și de pe spate sunt distruse, și oglinzile sunt sparte.

Citeste si   Doctorandă a USAMV IAȘI oferă CONSULTANȚĂ personalizată online micilor FERMIERI

Evenimentele s-au petrecut în cursul nopții de joi spre vineri, 15 spre 16 octombrie a.c., iar la poliție au fost declarate de păgubiți vineri dimineață.

Alexandra VÎJIAC, IPJ Iași: ”Tânărul nu avea permis”

Reprezentanții IPJ Iași au declarat inițial că așteaptă să treacă cele 24 de ore, iar abia apoi vor recurge la demersurile necesare pentru identificarea și pedepsirea conducătorului auto.

Citeste si   Depoul CTP din DACIA va fi MODERNIZAT! Primăria IAȘI a semnat contractul pentru REALIZAREA studiului de FEZABILITATE

Ulterior, în cursul zilei de ieri (19.10. -n.r.), Alexandra VÎJIAC, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a reveni cu telefon și a declarat că tânărul în vârstă de 26 de ani nu deține permis de conducere, astfel s-a întocmit dosar penal. 

”Tânărul care în noaptea de 16 spre 17 octombrie în timp ce a condus un autoturism pe raza municipiului Iași ar fi avariat mai multe autoturisme parcate, s-a prezentat la sediul Biroului Rutier Iași, acesta fiind identificat de polițiști în persoana unui tânăr de 26 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști s-a constat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal în care se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere”, a declarat Purtătorul de Cuvânt al IPJ Iași, Alexandra VÎJIAC.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ