Share

Tânărul din Iași care practica parkour a murit, după ce a stat mai multe zile în comă. El a căzut în cap de pe o clădire în timp ce execută mișcările jocului periculos.

Adolescentul de 17 ani din Iaşi, care s-a dezechilibrat și a căzut de pe clădirea fostei fabrici de țigarete din Iași a murit, luni, la Spitalul de Neurochirurgie din municipiu,

Terenul de antrenament ales de Andrei a fost fabrica de Ţigarete din Iaşi.

Clădirea dezafectată de mai bine de 10 ani, unde aproape niciun perete nu mai stă în picioare a fost terenul de antrenament pe care Andrei l-a ales pentru a-și impresiona prietenii.

Parkour este un sport care împinge limitele. Practicanţii trec peste orice obstacol folosindu-se de propriul corp. Iar asta presupune mişcări sub formă de fugă, sărituri periculoase, salturi de la înălțime, căţărări şi alte tehnici, pentru a trece peste, pe sub sau prin obstacolele din mediul înconjurător. Dorinţa tututor este să ajungă la marile campionate din ţară sau din străinătate.


Share
Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ