Tânărul din Vaslui care şi-a înjunghiat prietena în vârstă de 14 ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Magistraţii din cadrul Judecătoriei Vaslui au dispus arestarea preventivă a lui Nicuşor Cucu, de 24 de ani, pentru comiterea a zece infracţiuni, printre ele regăsindu-se cele de sechestrare, ameninţare, lovire şi port ilegal de obiecte periculoase.

„Instanţa admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui şi dispune arestarea preventivă a inculpatului Cucu Nicuşor Ionuţ, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, pe o durată de 30 de zile“, au precizat judecătorii vasluieni.

Conform anchetatorilor, individul a avut o relaţie de dragoste cu minora de 14 ani, dar, la un moment dat, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui s-a sesizat şi a început o anchetă. De asemenea, părinţii fetei ar fi refuzat ca cei doi tineri să continue relaţia, fapt care l-ar fi iritat pe tânăr. Acesta a mers la Şcoala „Luiza Zavloschi”, din satul Buda, comuna Oşeşti, judeţul Vaslui, unde ar fi făcut scandal.

LĂSAȚI UN MESAJ