O seară la discoteca din comună s-a terminat tragic pentru un tânăr de 23 de ani din localitata ieșeana Gura Bohotin.

Tânărul, Nelu Andrieş, a fost injunghiat în inima de prietenului său, pentru o datorie de câteva zeci de lei.

Lovitura de cuțit i-a fost fatală tânărului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva, cu toate că ambulanța SMURD a venit de urgență la locul faptei aceștia nu au putut declara decat decesul.

Totul a pornit de la o DATORIE FINANCIARĂ

Cei doi erau prieteni şi s-au întâlnit în discotecă, moment în care Vieru Iulian, ucigaşul, i-a cerut o datorie mai veche pe care Nelu Andrieş, victima, o avea la el. Cel mai probabil pe fondul consumulului de alcool, criminalul si-a adus aminte de faptul ca prietenul sau trebuie sa ii returneze o suma de bani.

Pentru că tânărul nu a putut să-şi plătească datoria, Vieru Iulian a scos un cuţit din buzunar, pe care l-a înfipt până la prăsele în pieptul lui Nelu.

În ţipetele celorlalte persoane din discotecă, tânărul înjunghiat s-a prăbuşit mort, la pământ.

“Bărbatul de 23 de ani a fost înjunghiat cu un cuţit în zona precordială. El a fost găsit în stop cardiac de un echîipaj de prim-ajutor din Răducăneni. S-a trimis în sprijin o ambulanţă de tip C2. Cu toate eforturile depuse, s-a constatat decesul”, a declarat coordonatorul UPU SMURD Iaşi.

Poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă pentru a afla exact cum s-a produs crima, agresorul fiind reţinut pentru 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ