Târgul de Cariere Iași a revenit cu ediția de toamnă 2019, în perioada 11-12 octombrie, la Palas Iași

Noul sezon a fost mai complex și mai mare decât edițiile precedente, la eveniment fiind prezente peste 50 companii și aproximativ 8000 candidați, incluzând atât tineri absolvenți cât și angajați cu experiență de câțiva ani pe piața forței de muncă.

Cei mai activi angajatori au fost prezenți la evenimentul unde zeci de companii cu numeroase oportunități de angajare au fost pe listă. Locuri de muncă din categoriile entry level, nivel mediu și avansat, oportunități de realizare profesională și avansare în carieră, toate la Târgul de Cariere din Iași.

Pe parcursul celor două zile dedicate recrutării, în cadrul Târgul de Cariere Iași a avut loc, în premieră pentru oraș, și un campionat de jocuri video (gaming tournament) dedicat tinerilor pasionați de jocuri tip arcade sau MOBA. Conceptul, denumit Digital Crusade, a fost lansat la Cluj în toamna anului 2018, extins la Chișinău și Sibiu în toamna anului 2019 și va ajunge la Iași în toamna acestui an.

Au participat zeci de echipe și jucători individuali, dintre cei mai competenți, dar și amatori, cu peste 100 de oameni implicați activ și peste 500 de participanți din public, special veniți pentru a fi parte din joc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ