Evenimentul se adresează tuturor celor care activează în domeniul medical: Medicii Specialiști, Medicii Rezidenți, Medicii de Familie, Medicii Dentiști, Farmaciști, Asistenții Medicali, Fizioterapeuți, Absolvenți de Medicină și Infirmieri

Personalul medical ieșean este invitat la Târgul de Joburi ’’Careers in White’’, sâmbătă, 19 octombrie, la Casa de Cultură a Studenților, începând cu ora 11. Evenimentul se adresează tuturor celor care activează în domeniul medical: Medici Specialiști, Medici Rezidenți, Medici de Familie, Medici Dentiști, Farmaciști, Asistenți Medicali, Fizioterapeuți, Absolvenți de Medicină și Infirmieri.

Târgul de joburi ’’Careers in White’’, cunoscut în România sub numele de ’’Cariere în alb’’,  reunește angajatori de top din România, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Franța, Belgia, Olanda, Norvegia, Suedia și Danemarca.

În cadrul acestui eveniment, candidații vor intra în contact cu agențiile de recrutare, reprezentanții spitalelor și clinicilor medicale din întreaga Europă, care le vor pune la dispoziție toate informațiile de care au nevoie pentru a reuși să își găsească jobul potrivit.

Târgul de Joburi ’’Cariere în Alb’’ înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră. Astfel ajutăm anual  sute de profesioniști din domeniul medical să găsească cele mai potrivite oportunități”, a declarat Corina POP, Sales Manager.

LĂSAȚI UN MESAJ