Cariera ta, pe primul plan

Evenimentul va avea loc pe data de 11 octombrie, între orele 10:00-18:00 și pe 12 octombrie, între orele 12:00-19:00, la Palas Iași.

Ediția de la Iași a Târgului de Cariere revine în 11-12 octombrie 2019. Cei mai activi angajatori vor fi prezenți la evenimentul unde zeci de companii cu numeroase oportunități de angajare vă așteaptă.

Locuri de muncă din categoriile entry level, nivel mediu și avansat, oportunități de realizare profesională și avansare în carieră, toate la Târgul de Cariere din Iași.

Peste 2000 de locuri de muncă din care să poți alege

În cadrul evenimentului care se va desfășura la Iași vor fi prezente peste 50 de companii cu peste 2000 de locuri de muncă.

Citeste si   Mama care și-a izbit bebelușul de podea a fost REȚINUTĂ pentru tentativă de omor

Târgul de Cariere (TdC) se adresează companiilor interesate de recrutare și de poziționare ca angajator preferat în rândul tinerilor profesioniști din România și Republica Moldova.

La evenimentele TdC participă tineri cu studii superioare absolvite sau în curs, majoritatea cu experiență de muncă, interesați de relocare și dornici să învețe lucruri noi (conform studiului TdC 2016).

Povestea Târgului de Cariere a început în anul 2006, în Cluj-Napoca și s-a conturat odată cu trecerea timpului. Rând pe rând, orașele din România, în special din zona Transilvaniei, au devenit gazde pentru evenimentele de recrutare.

Citeste si   Cutremur de 4,1 grade, cu puțin timp în urmă, în România

Din Ardeal și până în Moldova, Târgul de Cariere a tranzitat comunități mai mici și mai mari pentru a le oferi celor în căutarea unui loc de muncă o carieră în care să investească și pe care să o iubească.

În prezent, după un deceniu de evenimente, Târgul de Cariere a devenit cea mai răspândită platformă de recrutare și totodată, cea mai complexă.

Evenimentele desfășurate în șapte orașe, respectiv Cluj-Napoca, Iași, Chișinău, Oradea, Târgu-Mureș, Sibiu și Brașov, au rolul de a aduce împreună angajatorii și candidații, astfel încât interacțiunea directă dintre aceștia să crească substanțial șansele pentru ambele părți de se împlini profesional.

Citeste si   O echipă de 15 specialişti din MApN pleacă la o MISIUNE în SUA. Ludovic Orban participă

Târgul de Cariere transformă evenimentele într-o adevărată călătorie pentru candidați și pentru companiile participante, una care implică dezvoltarea personală, inițierea și dezvoltarea carierei.

În fiecare sezon, organizatorii se străduiesc să aducă mai aproape de participanții la evenimentele lor cele mai bune oportunități, având grijă atât de așteptările angajatorilor cât și de cele ale candidaților.

Târgul de Cariere, prin evenimentele de recrutare organizate, pune accent pe multitudinea de oportunități existente. Promovăm schimbarea, dezvoltarea în carieră și reinventarea profesională într-o lume în care idealurile devin tot mai intangibile. “Hai că variante există!”.

 

 

 

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ