TÂRGUL MĂRȚIȘORULUI ROMÂNESC IAȘI, ediția a IV-a, care își deschide porțile în perioada 24 februarie – 8 martie 2017, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Intrarea este liberă. Evenimentul face parte din Proiectul Romanian Arts & Crafts by Fayette, care se află la al patrulea an de desfășurare.

Târgul găzduiește aproximativ 20 expozanți, care și-au pregătit cu multă grijă și iscusință creațiile pentru a surprinde și de această dată clienții, cu ideile lor originale.

Pe parcursul celor 13 zile de eveniment ieșenii vor putea găsi la târg mărțisoare tradiționale, dar și marțișoare suprarealiste confectionate din lut, textile, hârtie, lână, piele, sticlă. Totodată, sunt expuse și: aranjamente florale, ii tradiționale, bijuterii, artizanat, articole și accesorii hand-made, gravuri, si multe alte surprize din aceeași diversitate tematică.

Pot fi găsite, de asemenea, multe idei de cadouri inedite: magneți, felicitări și o gama variată de produse unicat: mărțisoarele din flori naturale, ceramică, lumânări decorative și altele.

În cadrul evenimentului se vor regăsi ateliere de creație în care copiii vor realiza mărțișoarele preferate.

LĂSAȚI UN MESAJ