ideall.ro

Călin Popescu Tăriceanu a afirmat ca este dezamagit de decizia PSD de a nu avea un candidat comun

Conform presedintelui ALDE, o candidatura separata pune in pericol coalitia.

Ni s-a spus ca PSD e partid prea mare sa nu aiba candidat. Cred ca in PSD in acest moment bantuie un aer defetist, isi propun mult prea putin, isi propun un candidat de turul 2 dar nu-si propun sa castige alegerile.

Noi ne dorim mai mult, sa castigam alegerilor. I-am zis dnei Dancila. Din pacate PSD asa cum ne-a zis dna Dancila isi doreste propriul candidat, ca asa vor sefii de organizatii. Luam act. Aveam de multa vreme informatii ca se pregateste aceasta candidatura, prin urmare pot sa va spun ca pentru mine nu este o surpriza, dar este o dezamagire si introduce anumite probleme in cadrul coalitiei, va urma o competitie electorala in cadrul coalitiei.

sensodays.ro

Eu nu voi ataca PSD si celalalt contracandidat, dar in campanie spiritele se mai infierbinta, la nivel local nu e exclus sa apara probleme.

Nu ma astept ca lucrurile sa mearga mai bine dupa campanie, riscul e ca lucrurile sa mearga mai prost. I-am spus asta si doamnei Dancila”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu.

Vom continua să rămânem parteneri corecți în coaliția de guvernare. Candidatura separată nu presupune o rupere a colitiei de guvernare. Voi face toate eforturile pentru o campanie corectă și cu respect față de doamna președintă PSD. Acest lucru nu înseamnă că nu va trebui să subliniez care sunt defectele sau lipsurile pe care ceilalți contracandidați le au“, a declarat Tăriceanu.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ