Share

Copreședintele ALDE, Călin Popescu Tariceanu, a declarat că, în opinia sa, celălalt copreședinte al formațiunii, Daniel Constantin, încearcă să forțeze excluderea din partid.

Tăriceanu a ținut să precizeze că majoritatea guvernamentală nu este pusă în pericol de tensiunile din ALDE.

În momentul în care Daniel Constantin va începe să demareze acțiuni în instanță împotriva partidului, conducerea formațiunii va decide dacă îi retrage sprijinul politic pentru ocuparea funcției de vicepremier, a adăugat Călin Popescu Tariceanu.

Cătălin Rădulescu s-a autosuspendat din PSD. Vasile Câtea ar putea fi EXCLUS din PSD

Călin Popescu Tariceanu a vorbit și despre posibile planuri politice ale lui Daniel Constantin.

„Am aflat că din partea fostului Partid Conservator funcționează în Parlamentul European un eurodeputat, care este în grupul naționalist (Laurențiu Rebega, n.r.). Mă așteptam ca și acel parlamentar să se ralieze grupului ALDE. Ei bine, el este în legătură cu cei din fostul PC, nu știu ce face acolo: este trubadur singur, îi reprezintă pe ei? Sunt anumite de legături de care am auzit. Pot să îmi pun, în mod logic, niște întrebări: ce e cu aceste legături, la ce folosesc și dacă nu cumva se urmărește un proiect în continuare.


Share
Citeste si   ALEGERI LOCALE 2020. Cum se folosește URNA MOBILĂ. Procedura pentru cei care nu pot merge la secția de votare
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ