Tatăl fetiței ucise de mamă la Timișoara face primele declarații, după ce femeia a fost arestată. Bărbatul nu își poate explica gestul cumplit făcut de soția lui. Acesta a declarat că educatoarea “nu era nebună”.

Marius Neț a spus că Oana Neț nu a dat semne că ar avea o problemă și că soția lui era la fel ca în urmă cu 12 ani, când cei doi s-au cunoscut.

“Situaţia era mai mai relaxată decât în alte timpuri, când situaţiile erau mai încordate sau eram pe viteza, sau eu ştiu, eram mai ocupaţi. Dacă mă întrebaţi că există o fluctuaţie în ceea o priveşte pe ea, nu! Aşa cum am cunoscut-o acum 12 ani, la fel era şi acum”, a spus Marius Neţ, potrivit stirileprotv.ro.

“Cred că a avut un moment de nebunie. Nu pot să… Nu ştiu, cred că … nici nu ştiu ce să cred, în dimineaţa respectivă a dus-o la grădiniţă, a luat-o de la grădiniţă, trebuiau să meargă la înot, nu am nici cea mai vagă explicaţie pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu era nebună, nu avea momente în care să cadă psihic, ea nu avea aşa ceva”, a mai spus Marius Neţ.

Oana Răzvana Neț, educatoarea din Timișoara care și-a omorât fetița de doar 4 anișori, după ce a înecat-o în cadă și i-a tăiat venele, a fost arestată preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Femeia, care a încercat să se sinucidă înghițând erbicid după crimă, le-a spus procurorilor că nu își mai amintește exact ce s-a întâmplat. Aceasta și-a rescunoscut fapta în fața anchetatorilor. Ea a spus că pe 13 martie a ajuns acasă cu fetița de la grădiniță, în jurul orei 17:20, și avea de gând să îi facă fetiței baie, apoi să o ducă la înot. I-a pregătit cada. Apoi, femeia, cu gândul probabil că dacă ea și fetița vor muri, vor scăpa de situația tensionară din familie, a ținut-o pe fetiță cu capul sub apă, precizează surse din anchetă.

LĂSAȚI UN MESAJ