Share

În urma unei analize a problemelor cauzate infrastructurii rutiere de către autobetonierele de mare capacitate, municipalitatea ieşeană va introduce o taxă specială pentru toţi furnizorii de betoane.

“Toate intersecţiie majore, cele care nu permit trafic greu, sunt distruse de betoniere pe motiv că au organizare de şantier. Cei care construiesc în zone centrale ori vor plăti taxe speciale, care vor fi usturătoare, ori vor folosi betoniere mai mici, care să corespundă capacităţii portante a fiecărei străzi în parte”, a declarat primarul Mihai Chirica.

Citeste si   Direcția de SĂNĂTATE Publică IAȘI a lăsat BEBELUȘII fără lapte PRAF de 3 LUNI! Părinte: ”Suntem DISPERAȚI”

Măsura vine în contextul identificării conducătorului unei autoutilitare care în data de 30 decembrie 2016 a împrăştiat beton pe partea carosabilă a şoselei Nicolina, acesta fiind sancţionat de către Poliţia Locală cu o amendă de 680 de lei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ