Evenimentul TCBL 2019 ‘Fashion Forward’ dedicat sectorului textile, Iasi, 28-29 mai 2019

TCBL – Textile and Clothing Business Labs, eveniment dedicat sectorului fashion invită pasionații de modă să participe în perioada 28 – 29 mai 2019 la evenimentul organizat anual pentru a afla cum sectorul textil și cel al țmbracamintei răspunde la schimbarile majore. Locul de desfasurare pentru acest an este Iași, unul dintre cele mai importante centre europene de productie de îmbracaminte, iar tema este „Viitorul Fashion: Conectarea modelelor pentru durabilitate” (Fashion Forward: Connecting Patterns for Sustainability).

Scopul evenimentului este de a surprinde energia industriei locale și capacitatea ei de a combina conceptele cheie TCBL – digitale, umane, circulare, transparente – către o nouă viziune emergentă pentru o modă durabilă.

Eveniment este dedicat oricui doreste să șă descopere noi direcții pentru inustria textilă și de îmbrăcăminte, inclusiv studenți, designeri, producători, cumpărători și consumatori.

Participarea la eveniment este gratuită, însă necesită înregistrare

Evenimentul se întinde pe două zile, 28 și 29 mai. Prima zi va avea loc la Hotel Internațional din Iași, iar a doua zi evenimentul se va ține la Universitatea de ”Ate George Enescu”Iași.

TCBL – Labs pentru afaceri textile și îmbrăcăminte – este un proiect de inovare finanțat de Uniunea Europeană, care are ca scop transformarea sectorului Textile și îmbrăcăminte (T & C) prin colaborare și inovare.

LĂSAȚI UN MESAJ