Share

Săptămâna viitoare este săptămâna lor! Teatrul Luceafărul pregătește un program online inedit cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului 

Programele artistice pregătite cu multă atenție se vor desfășura în mediul virtual, acolo unde cei mici vor avea ocazia să se întâlnească cu personaje de poveste și să participe la diverse activități dintre cele mai amuzante.

Evenimentul se intitulează „Săptămâna copiilor de toate vârstele” și va putea fi urmărit în perioada 26 mai – 1 Iunie, pe canalul de YouTube al Teatrului Luceafărul, dar și pe pagina de Facebook.

Citeste si   MUNCITORI mai MULȚI - rata de INFECTARE cu COVID-19 mai MARE: ”Sunt de acord ca OAMENILOR ce lucrează în FABRICI să li se asigure TRANSPORTUL”

În cadrul acestuia vor avea loc miniaturi de maxim 5 minute, inedite, lucrate și filmate de actori, utilizând ca mijloace de expresie storytelling-ul, teatrul de hârtie, teatrul de umbre, propunând exerciții de memorie, ludic și creativitate, o întâlnire năstrușnică, în plină vară, cu Moș Crăciun, sfaturi ecologice și multe alte surprize.

În fiecare zi, în mediul electronic vor fi postate dimineața și seara aceste eșantioane de inventivitate, începând de marți, 26 mai și până pe data de 1 Iunie. Evident, vom continua difuzarea duminicală, la orele 11, a spectacolelor online, sub genericul «La distanță, dar în continuare împreună!». Pe 31 mai, va fi «Fram, ursul polar» după Cezar Petrescu. Concursurile atașate vor merge și ele mai departe, întrucât ne-au oferit o mulțime de reacții emoționante din partea celor care ne urmăresc. Reacțiile vin nu numai din toată România, ci și din Spania, Italia, Marea Britanie, Germania, Franța etc. Unul dintre avantajele online-ului e că traversează foarte ușor granițele. Ne gândim chiar să păstrăm o secțiune online a activității noastre artistice și după revenirea în sălile de spectacole”, a declarat criticul de teatru Oltița Cîntec, director artistic.

Citeste si   ARTĂ murală la Serviciul de AMBULANȚĂ Județean IAȘI

Echipa Teatrului Luceafărul face pregătiri și pentru perioada în care se vor relua  spectacolelor cu publicul, cel mai probabil după 15 iunie. Există posibilitatea ca acestea să aibă loc în aer liber, însă decizia finală se află în mâinile autorităților ieșene.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ