Share

LECTURI LA CUB – un proiect marca FILIT în colaborare cu TNI

Muzeul Național al Literaturii Române Iași și Teatrul Național din Iași, în parteneriat cu „Alecart”, demarează proiectul „Lecturi la cub” (Lecturi3), care se va desfășura în fiecare lună, începând de luni, 25 noiembrie 2019.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

Proiectul marca FILIT își propune să promoveze dramaturgii români contemporani, prin montarea pieselor de teatru ale acestora în Sala Teatru CUB a Teatrului Național din Iași. Astfel, în fiecare lună, membrii juriului, format din reprezentanții celor trei parteneri, va selecta textul care urmează a fi pus în scenă.

Pentru primul spectacol-lectură, piesa aleasă de către juriu este „Dispariții”, de Elise Wilk, dramaturgă recunoscută internațional. Wilk a câștigat deja diverse premii în țară și în străinătate, în 2019 primind distincția „Personalitatea anului în diaspora germană” din partea Internationale Medienhilfe Berlin.

Citeste si   Situaţia măsurilor întreprinse în judeţul Iaşi pentru a combate şi a împiedica răspândirea COVID -19

Spectacolul va fi regizat de Irina Popescu-Boieru, iar din distribuție fac parte actorii Catinca Tudose, Diana Chirilă, Haruna Condurache, Ionuț Cornilă, Călin Chirilă, Cosmin Maxim, Radu Ghilaș, Constantin Avădanei, Brândușa Aciobăniței, Diana Roman, Mălina Lazăr, Andrei Sava.

Reprezentația va avea loc luni, 25 noiembrie 2019, la ora 19:00, la Sala Teatru CUB.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ