Share

Gaițele la Iași

Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște va fi prezent la Iași în zilele de luni și marți, 3-4 aprilie, unde va juca pe scena Teatrului Național Vasile Alecsandri spectacolul Gaițele, un spectacol de Mc Ranin, care generează bună dispoziție și amintește publicului cât de important este să ne privim autoironic.

Alături de actrițele Florina Cercel (Teatrul Național București), Carmen Tănase, Virginia Rogin (Teatrul Odeon București) și Carmen Ionescu (Teatrul Național București), publicul ieșan va putea admira calitățile interpretative ale actorilor Teatrului Tony Bulandra: Mircea Silaghi, Ana Maria Carablais, Liviu Cheloiu, Sebastian Bălășoiu, Antonia Ionescu, Ioana Farcaș, Maria Nicola.

Teatrul Tony Bulandra a împlinit în acest an 15 ani de existență și se poate lăuda cu o trupă foarte bine pregătită și închegată cu care s-au pus în scenă mari texte din dramaturgia românească și universală. Mc Ranin a înființat acest teatru în 2002 și l-a îndrumat spre succese internaționale, stabilind contacte cu teatre de prestigiu din lume care au participat în Festivalul Babel din Târgoviște, ajuns la cea de-a VII-a ediție.

Spectacolul Gaițele s-a mai jucat în București, Pitești, Focșani, Brașov, Slobozia, Galați, Constanța și va avea reprezentații și la Timișoara.

Gaițele este un text aflat la porțile absurdului, o comedie care lasă un gust amărui, care îndeamnă la reflecție.

Personajele din această piesă, și din spectacolul teatrului nostru, au reacții dramatice, explozive, provocate de acțiuni minime, sau adeseori complet neprovocate. Gaițele sunt tinere și contemporane.

Ele evoluează într-un decor frumos și modern, în sunetele unei muzici dinamice și a unei atmosfere exuberante.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ