Share

Despre jocuri video se poate vorbi pentru prima oară în jurul anului 1950, când Thomas T. Goldsmith Jr. și Estle Ray Mann puneau la punct primul joc pe calculator, o simulare de rachete

Au urmat apoi Noughts and Crosses, varianta electronică a celebrului ,,X și 0’’ transformată în joc video de A.S. Douglas, iar în 1958 William Higinbotham crea Tennis for Two. De atunci și până în prezent, jocurile video au evoluat incredibil, ajungând la funcții și caracteristici aproape imposibil de anticipat în urmă cu 70 de ani. Iată câteva din cele mai tari funcții pe care amatorii de jocuri video le au la dispoziție în zilele noastre:

Facial Recognition (Recunoașterea facială) – scanerele 3D și tehnologia de recunoaștere facială permit crearea unor avataruri personale care pot arata aproape la fel ca jucătorii. În plus, camere foto precum Intel® RealSense ™ 3D ar putea permite dezvoltarea unor jocuri care să se adapteze emoțiilor jucătorilor, scanând nu mai puțin 78 de puncte diferite de pe fața unei persoane. Astfel, nivelul de dificultate a jocului va scădea în mod automat, în cazul în care expresia jucătorului indică nemulțumire.

Citeste si   30 septembrie - scadența termenului de plată a celei de-a doua tranșe a impozitelor și taxelor locale

Voice Recognition (Recunoaștere vocală) – o funcție excelentă nu doar pentru cei cărora le-ar putea fi la un moment dat lene să ridice maneta de joc.

Conceptul Voice Controlled Gaming nu este ceva chiar nou, însă în zilele noastre este implementat în tot mai multe domenii

Astfel, folosind această tehnologie, jucătorii pot astăzi nu doar porni și opri consolele de joc, ci și controla experiența de joc. Nu doar amatorii de jocuri video profită de pe urma Controlului Vocal. Funcția este extrem de utilă și atunci când vrei să cauți ceva pe web, să asculți melodiile preferate sau chiar să interacționezi pe rețelele de socializare.

Citeste si   Spitalul mobil COVID-19 a primit autorizația de funcționare și poate primi pacienți

Gesture Control (Control prin gesturi) – Cunoscută celor mai mulți datorită consolelor Xbox 360 cu Kinect Sensor lansate după anul 2010, tehnologia Gesture Control s-a perfecționat în ultimii ani

Cu doar câteva mișcări ale mâinii, tehnologia Intel RealSense permite gamerilor să joace într-un mod inedit și mult mai atractiv jocuri de tip First Person Shooter sau să interacționeze cu device-urile de pe care joacă. Folosind o cameră 3D ce urmărește 22 de puncte separate ale mâinii, experiența de joc este, în zilele noastre, la un alt nivel.

De acest progres fantastic al tehnologiei a beneficiat din plin și industria jocurilor de noroc, apariția cazinourilor online de la finalul anilor 90’ oferind celor ce preferă acest gen de distracție șansa de a accesa jocurile preferate chiar din propriul cămin, deschizând în același timp multe oportunități de afaceri noi. Evident, la vremea respectivă, oferta presupunea doar câteva jocuri, reprezentate grafic într-un mod minimalist.

Citeste si   Răzbunare cruntă! Marius BODEA l-a dovedit IMPOSTOR pe "doctorul" Costel ALEXE

Deși e clar că sloturile video au avut cel mai mult de câștigat în urma fantasticului progres tehnologic, un pas uriaș în industria de gambling online îl reprezintă apariția studiourilor de cazino live

Astfel, cei care preferă jocurile de masă, pot juca în prezent blackjack sau ruletă la www.VladCazino.ro în direct, cu dealeri live, putând interacționa cu aceștia, dar și între ei. Care e următorul pas? Cel mai probabil, perfecționarea tehnologiei Virtual Reality în cazinourile online, existând deja încercări în acest sens de ceva vreme.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ