Share

Doamna Maria locuieste in comuna Bacauani, judetul Vaslui, si a avut parte de multe necazuri in viata. Doi copii i-au murit in acelasi an, iar al treilea are cancer.

“E grea viata. Nu mai am putere, ma lasa picioarele de la genunchi. Acum lucrez la carpeta asta. Mai fac si gulerase pentru cine vrea. Baiatul meu e bolnav, are cancer, mai am doi baieti morti. As vinde rochita asta ca trebuie sa ajut copilul. Eu nu cer nimic, cat vreti sa-mi dati. Mi-am inmormantat doi baieti in acelasi an. Eu batrana traiesc, iar ei s-au dus. Ma sui in pat si lucrez la asta, daca noaptea-i mare si nu te poti odihni. Il rog pe Dumnezeu sa se insanatoseasca copilul”, a spus batrana.

Doamna Maria o admira mult pe Teo Trandafir, iar anul trecut i-a daruit prezentatoarei TV un covor. Anul acesta, vedeta Kanal D este cea care i-a facut o mare surpriza.

“Pe noi ne leaga o prietenie care nu a fost spusa pana acum. O sa va trimit o iconita care mi-e draga mie si mai am o surpriza”, a declarat Teo Trandafir.

“Va multumesc foarte mult si sunt foarte multumita de iconita. O iubesc de cand am vazut-o la televizor”, a spus doamna Maria.

Batranei i s-au inmuiat picioarele atunci cand a vazut cea de-a doua surpriza facuta de Teo Trandafir. Vedeta i-a daruit lemne care ii vor ajunge toata iarna.

Citeste si   Horoscop 18 ianuarie. Motive de bucurie pentru o zodie: devine extrem de generoasă

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ