Share

Departamentul de comunicare al PNL Iași a transmis în data de 10 septembrie un comunicat de presă prin care anunță reducerea cu 13 luni din proiectarea autostrăzii Iași-Ungheni. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a revizuit termenul pentru realizarea documentațiilor tehnice privind execuția tronsonului de autostradă și din acest motiv se estimează că lucrările vor fi terminate mai repede.

Oare acest proiect va fi terminat conform planului sau acestea sunt doar niște promisiuni de campanie ale Guvernului liberal? De-a lungul timpului personalitățile din scena politică și-au făcut o obișnuință din a veni cu acest gen de vești în timpul campaniei electorale.

Citeste si   REPLICA lui Nicolae Bănicioiu după ce DNA a cerut ridicarea imunității. Fostul ministru, acuzat de luare de mită

Pe tot parcursul anilor de mandat nu se pot observa programe ce aduc îmbunătățiri considerabile în viața ieșenilor. Totuși, înainte de alegeri liderii politici vin cu propuneri de proiecte ce de multe ori ajung să rămână la stadiul de idei, fără a duce la finalizare ceva concret.

În comunicatul de presă transmis de PNL Iași candidatul la președinția Consiliului Județean, Costel Alexe, a declarat:

Știu prea bine ce importanță are autostrada pentru întreaga regiune și pentru toată economia României. În timp ce toate Guvernele PSD au pus bețe în roate și au găsit cele mai absurde idei pentru a bloca acest proiect, Guvernul PNL face acum totul pentru a pune pe picioare acest proiect de infrastructură vital pentru economia noastră și semnificativ din punct de vedere național, pentru că proiectul este numit Autostrada Unirii.

Acum am redus termenul pentru realizarea studiilor cu un an și o lună, astfel încât șansele să ne încadrăm în calendarul financiar al UE este mult mai bun. Suntem determinați să ajungem să începem cât mai repede lucrările la Autostrada Ungheni– Iași– Tg. Mureș! Pentru noi acest proiect este o prioritate zero și credem că întreaga economie a României va beneficia de pe urma sa, deci pe viitor bună parte din PIB va depinde de Autostrada Unirii


Share

LĂSAȚI UN MESAJ