Oficial: Data limită pentru depunerea declarației unice, prelungită până la 31 iulie, a decis Guvernul Dăncilă 

Termenul limită până la care trebuie depusă Declarația Unică a fost extins de la 15 martie până la 31 iulie, potrivit  unei hotărâri a Guvernului Dăncilă. Tot până la acea dată, românii vor putea redirecţiona 2% sau 3% din impozitul pe venit.

Contribuabilii care îşi plătesc obligaţiile până în 31 iulie, vor beneficia de o bonificaţie de 5% din impozitul pe venit şi din contribuţiile sociale datorate pentru anul trecut.
Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu a anunţat, marţi, la finalul şedinţei de Guvern, că s-a adoptat prelungirea termenului de depunere a Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, precum și a formularului 230 „Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii”, până la 31 iulie 2019.

Potrivit proiectului aflat pe agenda şedinţei de Guvern, anul acesta, termenul de depunere a Declarației unice privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice, precum și a formularului 230 „Cerere privind destinația sumei reprezentând 2% sau 3,5% din impozitul anual pe veniturile din salarii și din pensii”, va fi de până la 31 iulie 2019, inclusiv.

LĂSAȚI UN MESAJ