Share

Atât doctorii cât și personalul administrativ al spitalului ținuți sub teroare de directorul Oprisanu

Directorul instituției abuzează de prerogativele pe care le are pentru a schimba abuziv din funcții personalul calificat, făcând astfel loc  „obligațiilor” sale. Acuzațiile sunt formulate de către o parte dintre angajații instituției. Aceștia au insistat să formuleze aceste declarații doar sub protecția anonimatului. Atât este de mare teroarea exercitată de Gabriel OPRISAN în cadrul Spitalului.

Una dintre sursele noastre a declarat pentru BunaDimineataIasi ca in aceasta institutie domnește un climat de teroare, iar angajații se tem să nu fie dați afară.

Încercarea publicației noastre de a afla un punct de vedere de la managerul spitalului Oprișanu Gabriel s-a soldat cu un eșec. Oprisanu nu a dorit să facă nici un comentariu. Conform spuselor acestuia, în spital nu există nici un conflict!

Cu atât mai puțin unul născut de el!

Conflictul de la Institutul de Psihiatrie Socola, conform personalului care lucrează acolo, a fost declanșat de către Directorul Oprisanu, din momentul în care acesta a preluat conducerea Spitalului.

Primele modificări urmărite de Oprisanu au fost în schema de personal

De aceea primii pe lista lui Oprisanu au fost șefii de la Resurse Umane. Angajații au refuzat cererile directorului motiv pentru care acesta i-a supus unui adevărat calvar. Nici cadrele medicale nu au scăpat de capriciile și presiunile directorului.

Declarații în presă nu au apărut. Dar vor apărea. Asta deoarece angajații spitalului și-au căutat dreptatea în instanța de judecată. Și au câștigat.

Hotărârile judecătorești nu sunt deocamdată definitive și irevocabile. Cu siguranță actuala conducere de la Spitalul Socola va continua nebunia! Și vor face apel!

Toate cheltuielile de judecată, împotriva propriilor angajați, nu vor fi suportate din salariul lui Oprișanu ci din banii contribuabilor.

Contribuabilii plătesc pentru abuzurile directorului Oprisanu.

În perioada următoare publicația noastră va prezenta detalii uluitoare cu privire la drama angajaților de la Institutul de Psihiatrie Socola și comportamentul complet deplasat al Directorului Oprisanu în raport cu aceștia.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ