Share

În contextul creșterii constante a numărului de persoane infectate cu noul Coronavirus, Spitalul de Boli Infecțioase Iași a venit cu o soluție rapidă pentru a reducerea numărului infectărilor.

Teste PCR pentru Covid-19 sunt disponibile la Spitalul de Boli Infecțioase Iași la prețul de 290 de lei

Începând de la data de 13 iulie, persoanele care prezintă simptome ale infectării cu virusul Covid-19 și nu numai, se pot testa la unitatea medicală pentru suma de 290 lei. Rezultatele analizelor vor fi disponibile într-un interval de 24 de ore.

Citeste si   CONFIGURAȚIA Consiliului Local IAȘI: ”caracatița” REZISTĂ

Dacă persoana testată este declarată pozitiv, aceasta va fi internată în unitatea medicală conform procedurilor. În funcție de gravitatea cazului și a simptomelor manifestate, personalul medical va stabili tratamentul și vor estima o perioadă de internare. Până în prezent nu au existat cazuri de pacienți care să fie declarați pozitiv și să refuze internarea.

”La Spitalul de Boli Infecțioase Iași se pot face teste PCR pentru  Covid 19 la pretul de 290 de lei cu rezultat in 24 de ore. În prezent avem locuri la confirmați și terapie intensivă, pentru suspecți există uneori probleme.

Până în prezent nu au fost cazuri de pacienti pozitiv care să refuze internarea; așteptăm noile măsuri legislative” a declarat manager-ul Spitalului de Boli Infecțioase Iași, Carmen Dorobăț.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ