Share

Bogdan Pițigoi, Președinte Tester Grup: ”Responsabilitatea este cuvântul cheie în această perioadă”

Casa Auto, divizia auto a Tester Grup, sprijină Spitalul Clinic de Boli Infecțioase “Sfânta Parascheva” din Iași care are nevoie de mobilitate în această perioadă de luptă împotriva coronavirusului și pune la dispoziție 10 mașini din flota proprie pentru facilitarea deplasării cadrelor medicale în această perioadă.

Citeste si   Vaccinarea ANTI-COVID19 – un pas spre NORMALITATE! Viorel SCPRICARIU: ”UMF Iași s-a implicat, în lupta ÎMPOTRIVA virusului SARS-CoV-2

Este o ocazie pentru noi toţi să demonstrăm unitate, solidaritate, responsabilitate și implicare în această luptă împotriva coronavirusului pentru a putea depăşi cât mai curând această criză. Tester Grup s-a implicat constant în acțiuni întreprinse în beneficiul comunității locale, iar acest moment nu avea cum să treacă neobservat.

”Responsabilitatea este cuvântul cheie în această perioadă. Pentru noi, sănătatea, siguranța și binele angajaților noștri și a familiilor lor reprezintă prima noastră prioritate. Cealaltă datorie este cea față de comunitatea în care trăim. Păstrând ochii deschiși și fiind atenți la nevoile comunității locale am luat inițiativa de a pune la dispoziția cadrelor medicale din linia întâi o flotă de 10 mașini care să le faciliteze mobilitatea. Ne bucurăm că le putem fi de ajutor și le transmit și pe această cale mulțumiri pentru tot ce fac, sănătate și putere în următoarea perioadă”, declară Bogdan Pițigoi, Președinte Tester Grup.

Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”

Acum este momentul ca toate persoanele și companiile să se reunească și să lupte împotriva acestui virus – deoarece pur și simplu îndemnul la cooperare și colaborare nu ar putea fi mai clar.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ