Share

L06.10.2020, orele 08:20, o patrulă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dărmăneşti a oprit pentru control pe DN2 pe raza localității Dărmăneşti, autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani din municipiul Fălticeni.

În urma controlului efectuat, poliţiştii au identificat în portbagajul autoturismului o sacoşă cu mai multe sticle de alcool și 200 de țigarete, pentru care bărbatul de 35 de ani a declarat că nu deţine documente de provenienţă.

Citeste si   VIDEO I Premierul Ludovic ORBAN prezent la ceremonia de CONSTITUIRE a Consiliului Județean SUCEAVA! ORBAN: „Sunt aici pentru a transmite un ANGAJAMENT”

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar bunurile în valoare de aproximativ 600 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „contrabandă”

La 06.10.2020, orele 21:00, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava a identificat  într-o piaţă agroalimentară din localitate o femeie care deţinea 1073 de ţigarete de provenienţă extracomunitară pentru care nu a putut prezenta documente de provenienţă.

Citeste si   GCS: Nou record de îmbolnăviri cu SARS-CoV-2 - 5.028 de cazuri; teste efectuate în ultimele 24 de ore - 35.351

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de „contrabandă”, iar bunurile în valoare de aproximativ 750 lei au fost confiscate în vederea continuării cercetărilor.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ