Share

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat, miercuri seară, Iurie D., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 44 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes –Benz Sprinter

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele polițist Nadaka, specializat în descoperirea produselor de tutun, au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Citeste si   Managerul SJU Suceava: În noiembrie-decembrie estimăm că se va impune triplarea numărului de paturi pentru patologia COVID-19

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale și în spătarele scaunelor microbuzului, 960 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 1.152 lei ,au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Citeste si   SUMAL- noua versiune a sistemului de URMĂRIRE a trasabilității materialelor LEMNOASE! Mihai GĂȘPĂREL: „Transportul materialului LEMNOS nu se va mai face utilizând documente tip TIPĂRITE, totul va fi ELECTRONIC”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ