Share

În Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat, miercuri seară, Iurie D., cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 44 de ani, conducând un microbuz marca Mercedes –Benz Sprinter

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali, folosind și câinele polițist Nadaka, specializat în descoperirea produselor de tutun, au efectuat un control amănunţit asupra microbuzului, persoanei și bagajelor.

Citeste si   Cum putem avea un STIL de viață SĂNĂTOS? Andreea Morar ZIMBRU: ”SPORTUL are un rol foarte IMPORTANT deoarece menține IMUNITATEA crescută”

Astfel, au fost descoperite ascunse şi nedeclarate, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în bagajele personale și în spătarele scaunelor microbuzului, 960 pachete de ţigări, de provenienţă ucraineană.

Ţigările, în valoare de 1.152 lei ,au fost ridicate în vederea confiscării de către lucrătorii vamali, iar persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Citeste si   INTERVIU cu antreprenorul Adrian POPOVICI administratorul cafenelelor ”Camera cu Cafea” din SUCEAVA

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ