Share

Polițiștii locali ieseni au descoperit in zona Parc Ciurchi, trei tineri  așezati pe iarbă care aveau o stare euforică, in urma perchezitiilor au descoperit asupra lor un produsul vegetal,  suspect a fi drog.

Polițiștii locali au procedat la legitimarea tinerilor, ocazie cu care a reieşit faptul că au vârstele cuprinse între 16 și 25 ani și sunt domiciliați în municipiul Iași.

În urma verificărilor efectuate, asupra acestora a fost găsit un produs vegetal de culoare verde oliv, despre care aceștia au delarat că l-au achiziționat de la o persoană necunoscută.

Având în vedere că produsul vegetal era suspect a fi drog, acesta fost ridicat şi predat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pentru continuarea verificărilor şi dispunerea măsurilor legale ce se impun în acest caz.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ