Share

Inspectoratul General de Aviatie al M.A.I. recrutează candidați pentru admiterea 2017 la Academia Forțelor Aeriene „Henri Coandă” Braşov. În cadrul acesteia, vor fi școlarizați pentru MAI 10 piloți și 2 controlori de trafic aerian.

Candidații din București vor fi recrutați de către structura de resurse umane a IGAv, iar cei din teritoriu de către structurile de resurse umane ale inspectoratelor județene de jandarmi.

Citeste si   Vezi lista școlilor în care se suspendă cursurile școlare în modalitatea „faţă în faţă"

Pentru candidaţii recrutaţi la sediul IGAv, cererile de înscriere la concursul de admitere se vor depune până la data de 26 mai 2017, iar dosarele de candidat până la data de 21 iunie 2017. Pentru candidaţii recrutaţi de către structurile teritoriale ale Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, termenele vor fi cele stabilite prin dispoziţiile proprii emise la nivelul acestei instituţii.

Citeste si   Care este scenariul de funcționare pentru fiecare unitate de învățământ, valabil pentru începutul de an școlar

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ