Un echipaj a vizitat epava Titanicului, pentru prima dată în 14 ani 

Există posibilitatea să fie ultima dată când se întâmplă acest lucru, la baza acestei teorii stând opinia oamenilor de știință, conform căreia Titanicul va dispărea în câțiva ani.

Starea epăvii este una de deteriorare, întrucât fiecare centimetru este consumat de microbii marini. Science Alert susține această afirmație.

Citeste si   Specializat în “privatizările” anilor ’90, Maricel POPA „pierde” finanțările europene! Banii EUROPENI vin la pachet cu controale RIGUROASE

Situată în oceanul Atlantic, la o adâncime de 3.810 metri, epava este segmentată în două bucăți, aflate la câțiva metri distanță una față de cealată.

Epava va fi consumată în totalitate de microorganisme, până în 2030 

Patrick Lahey, președintele Triton Submarines, compania care a finantat misunea, afirmă că: “Cel mai fascinant aspect pe care l-am intalnit a fost ca Titanicul este consumat de catre ocean, in timp ce ofera refugiu pentru o mare diversitate de animale”.

Epava va fi consumată până în 2030 în totalitate de microorganisme, argument dovedit de imaginile realizate sub apă, la începutul acestei luni.

Citeste si   Bilanțul persoanelor INFECTATE cu COVID -19 în România a ajuns la 18.283! 496 sunt din IAȘI

Titanicul este afectat de bacteriile care se hrănesc cu sare și metal, deci dispariția acesteia este o teorie sigură.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ