Share

Pentru multe dintre zodii, astrele au pregătit provocări marcante, situații tensionate și multe lacrimi pe obraz. Trei dintre nativii din zodiac vor avea parte de multe drame în următoarele luni și vor pierde chiar acele persoane alături de care credeau că vor merge în tandem până la sfârșitul vieții.

Citeste si   VIDEO | Un român a dat aproape 800.000 de euro pe o cocioabă construită pe malul unui lac din Austria

De multe ori, sfârșitul nu trebuie privit în mod tragic, ci mai degrabă ca pe un început fresh, nou și o oportunitate de dezvoltare pe cale spirituală. Iată care sunt cele trei zodii care își vor pierde iubirea vieții până la sfârșitul toamnei.

Gemeni

Încă de la începutul anului, Gemenii s-au aflat într-un rollercoaster emoțional, iar viața lor amoroasă a fost presărată cu multe momente greu de digerat. 

Citeste si   Efectul benefic al pandemiei: românii au citit mai mult și au ascultat mai multă muzică

Chiar dacă ați găsit acea persoană alături de care se simt cel mai în siguranță și căruia simt că pot să îi spună orice, conexiunea dintre voi scârțâie pe alocuri și câteodată pur și simplu nu poți să te faci înțeleasă. Într-un final, el va fi cel care va pune stop relației, însă tu chiar dacă te așteptai, într-un fel, șocul va fi destul de mare și vei avea nevoie de toată susținerea oamenilor dragi pentru a trece peste această decepție în dragoste. Citește continuarea.

Citeste si   Horoscop 5 decembrie. Zodia care cunoaște o ascensiune fulminantă. Atrage invidia tuturor

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ