Share

Una dintre cele mai importante investiții din comuna Miroslava a fost racordarea tuturor locuințelor la alimentarea cu apă.

Primarul Dan NIȚĂ consideră că este una dintre cele mai importante investiții din localitate, realizată în perioada 2016-2020.

Toate satele comunei sunt canalizate, mai puțin Valea Adâncă și Horpaz, dar au fost și anumite tergiversări în ceea ce privesc proiectarea și execuția lucrărilor. Proiectul este finanțat de ApaVital printr-un masterplan făcut la nivelul județean.

”A doua mare investiție pe care am făcut-o în comuna Miroslava, în perioada anilor 2016-2020, este alimentarea cu apă. Inițial, acest proiect a început în 2009, dar cele mai multe investiții le-am făcut în ultimul mandat, când am lucrat pe un proiect european și am ajuns ca în prezent să avem toate satele alimentate cu apă.

Sunt mici disfuncționalități la marginea localităților, pentru că se dezvoltă și se mărește suprafața de intravilan. Suntem obligați să extindem și acolo conductele”, a declarat primarul Dan NIȚĂ.

 


Share
Citeste si   (P) PSD Iași: ”Ciocoii de ieri, LIBERALII de azi! Cresc taxele și IMPOZITELE locale în primăriile CONTROLATE de PNL-iști”
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ