Share

CS DOJO ZANSHIN Tomesti și Federatia Română de Karate Tradițional, au organizat anul acesta Campionatul National de Karate Tradițional Fudokan pentru Copii

Campionatul National de Karate Tradițional Fudokan pentru Copii – zona Moldova – ediția a XXIX-a, organizat de clubul de karate CS DOJO ZANSHIN Tomesti și Federatia Română de Karate Tradițional a avut loc la Iași weekend-ul acesta (21 – 23 – n.r.) în comuna ieșeană Tomești.

Aceasta competiție de karate a stabilit calificările pentru zona Moldova în vederea participării la finala ”Finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan pentru Copii 2020”.

Campionatul National de Karate Tradițional Fudokan pentru Copii a unit în comuna ieșeană Tomești, peste 190 de participanți din Regiunea Moldovei.

Ștefan TIMOFTE JR, organizatorul Campionatului Național de Karate Tradițional Fudokan pentru copii: ”Îi încurajez pe părinți să își susțină copiii deoarece fac un sport frumos și demn de a fi practicat”

”Am primit cu mare bucurie sarcina de a organiza acest concurs frumos, deoarece este destinat copiilor și aceștia reprezintă viitorul. Am o relație foarte bună cu Federația Română de Karate Tradițional și de fiecare dată aceștia caută oamenii cu care pot organiza astfel de evenimente în România.

Cluburile reușesc să atragă sportivi, sponsori și oameni care sunt pasionați și de acest sport, nu tocmai ușor. Este o parte a unui eveniment național, aici fiind prezente cluburile din zona Moldovei. Sunt aproximativ 190 de copii din 18 cluburi ale regiunii. Îi încurajez pe părinți să își susțină copii deoarece fac un sport frumos și demn de a fi practicat”, a declarat Ștefan TIMOFTE JR, organizatorul Campionatului Național de Karate Tradițional FUDOKAN.

Citeste si   Sentință DEFINITIVĂ pentru fostul SECRETAR al Primăriei Târgu-Frumos! Felicia SPULBER condamnată la ÎNCHISOARE cu suspendare

Ștefan TIMOFTE, primarul comunei Tomești: ”Karate-ul antrenează atât partea fizică cât și cea mentală a individului”

”Este un eveniment frumos în ciuda faptului că mulți dintre cei tineri nu mai practică sportul. Federația Română de Karate Tradițional își face treaba și astăzi sunt prezenți din zona Moldovei 190 de participanți. Mă bucur că tinerii aleg să practice acest tip de sport deoarece Karate-ul antrenează atât partea fizică cât și cea mentală a individului. Acest sport este un mod de viață și dacă te apuci să îl practici, îți va fi prezent continuu în viață. 

Mă bucur de faptul că în Tomești se pot organiza astfel de competiții și că avem o sală frumoasă, generoasă și primitoare. Am reușit să punem comuna Tomești la loc de cinste în privința sportului. Îmi place să fac sport și pot spune că acesta m-a format ca individ și mi-a dat o cale frumoasă în viață”,a declarat primarul comunei Tomești, Ștefan TIMOFTE.

Citeste si   Studenții TUIAȘI dau viață campusului! În Tudor Vladimirescu s-a inaugurat un PARC cu mobilier URBN unic în IAȘI

Nicolae MĂRĂNDICI, președintele Federației Române de Karate Tradițional: ”Karate-ul tradițional formează în primul rând caractere, oameni și ulterior sport de performanță”

”Este  a XXIX-a ediție a Campionatul National de Karate Tradițional Fudokan pentru Copii și avem bucuria se ne aflăm în Sala Sporturilor din Tomești.  Este o inițiativă minunată, care merită apreciată.

Karate-ul tradițional formează în primul rând caractere, oameni și ulterior sport de performanță. Le urez succes tuturor copiilor și sperăm să avem cât mai mulți calificați din regiunea Moldovei pentru faza Națională”, a declarat Nicolae MĂRĂNDICI, președintele Federației Române de Karate Tradițional.

Citeste si   Patru unități de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI au solicitat suspendarea CURSURILOR în modalitatea ”faţă în faţă”

Florica Georgeta PRICOB, antrenor de lot și antrenorul BUDO Brăila: ”Avem datoria să îi învățăm cu strictețe tot ceea ce ar trebui să știe despre karate”

”Mulțumim tuturor oficialităților prezente și care sau implicat în organizarea acestui eveniment de amploare. Am avut în această organizare 190 de copii și multe din cluburile prezente organizează astfel de competiții încă din anii 90.

Am ajuns la această ediție cu o sumă de copii care sunt calificați de la faza de județ, la cea regională. Acest eveniment ne demonstrează nouă, că fiecare instructor și antrenor își cunoaște și face corect tema.

Avem datoria să îi învățăm cu strictețe tot ceea ce ar trebui să știe despre karate. Orice campionat este un test pentru cei care vor participa”, a declarat Florica Georgeta PRICOB, antrenor de lot și antrenorul BUDO Brăila.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ