10Multe dintre aceste filme pot fi văzute în cinematografele din România, însă organizatorii nu prea promovează acest gen de filme în comparaţie cu celelalte, deci cu siguranţă veţi vedea şi filme acasă, recomand ca pentru a avea un efect mai interesant să urmăriţi filmele noaptea cu prietenii, sau singur…

Cele mai bune filme de groaza 2018

The Strangers: Prey at Night

O familie care se află într-un parc de rulote, retras, este vizitata de trei psihopați mascați, pentru a le testa fiecare limită membrilor familiei. Vor reusi acestia sa treaca peste manaia psihopatilor?

Halloween (2018)

Laurie Strode vine la confruntarea ei finală cu Michael Myers, figura mascată care a bântuit-o de când ea a scăpat îngrozitor de sindrofa lui de ucidere în noaptea de Halloween, acum patru decenii.

Slender Man (2018)

Omul subțire spune povestea unei figuri înalte, subțiri, îngrozitoare, cu brațe neobișnuit de lungi și cu o față fără chip, despre care se crede că este responsabil pentru bântuirea și dispariția nenumăraților copii și adolescenți.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

The Nun (2018)

Un preot numit părintele Burke este trimis la Roma pentru a investiga moartea misterioasă a unei călugărițe.

Truth or Dare (2018)

Jocul inofensiv de Adevăr sau Provocare între prieteni se transformă în moarte atunci când cineva – sau ceva – începe să pedepsească pe cei care spun o minciună sau refuză o provocare.

Cele mai bune filme de groaza 2016-2017

1. The Conjuring 2 (2016)

Prima parte a acestui film a stârnit un interes foarte mare pentru public, aşadar a doua parte este la fel de bună ca prima, primind o notă bună pe IMDB.

Filmul prezintă un fel de continuare a primei părţi, din 2014, anchetatori sunt chemaţi pentru a elucida un nou mister în care este vorba despre două surori de 11 şi 13, acestea susţinând că sunt bântuite de către demoni malefici.

2. Rings (2016)

Citeste si   Elevii liceului agricol “Mihail Kogalniceanu” din MIROSLAVA, PREMIAȚI în FINALA națională a competiției europene de ANTREPRENORIAT “Company of the year 2020”

Bazat pe filmul cu numele The Ring, din 2002, acesta vine în 2016, pardon în 2017, să ne sperie mai tare cu tehnologia 3D.

Acţiunea filmului este identică ca cea din 2002 însă acum vine într-o altă poveste şi într-o versiune mult mai abordabila, este vorba despre un grup de prieteni ce vor să se uite la o casetă, în timpul vizionari acesteia primesc un telefon şi sunt anunţaţi că în 7 zile aceştia vor muri.

3. Don’t Breathe (2016)

Don’t Breathe, tradus în limba romana că Omul din întuneric, prezintă o poveste foarte interesantă a 3 hoţi care vor să spargă casa unui nevăzător. Ştiind că este a unui nevăzător aceştia cred că va fi o lovitură uşoară, dacă aparenţele înşeală sau nu… veţi putea vedea în film.

4. Ouija 2 (2016)

În Ouija 2 este vorba despre o văduvă ce păcăleşte lumea că face spiritism şi chestii de genul acesta. Filmul devine interesant atunci când fără să vrea femeia chiar invita un spirit în casa ei, şi nu orice fel de spirit, invita un spirit rău ce îi poseda fica cea mică. Povestea este interesantă iar cu siguranţă te va ţine în suspans până la sfârşit.

Citeste si   Angajatorii IEȘENI, verificaţi de ITM IAȘI! Costel GROJDEA: ”Derulăm o CAMPANIE în care se verifică SECURITATEA și sănătatea în MUNCĂ"

5. Pride and Prejudice and Zombies (2016)

Încheiem acest top cu un film bun în care vom vedea şi momente de dragoste, este vorba despre Pride and Prejudice and Zombies. Filmul este unul cu zombi dar nu într-un peisaj apocaliptic ce în Anglia victoriană. În plan principal îi avem pe Elizabeth Bennet şi domnul Darcy ce încearcă să lupte pentru inlaturarea tuturor zombalailor.

6. Annabelle 2 – 11 August 2017 (USA)
7. Get Ouţ – 24 February 2017 (USA)
8. Paţient Zero – 17 February 2017 (USA)
9. Insidious: Chapter 4 – 20 October 2017 (USA)
10. The Bye Bye Man – 13 January 2017 (USA)

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Cel mai tare film de groaza pe care l-am vazut a fost Drag Me to Hell (2009). Asta chiar pot spune ca a fost un filme “de groaza ”. M-am uitat la multe filme de groaza ,mi-au placut multa, insa asta a fost cel mai …

LĂSAȚI UN MESAJ