Share

Filmele de actiune sunt una dintre cele mai urmarite categorii existente in cinematografie de impatimitii de povesti vizuale. Acest top contine o selectie proprie a celor mai bune filme de actiune cunoscute sau nu din anul 2018 si o parte din cele din 2019 care ne-au atras atentia.

Cele mai bune filme de actiune 2019

Filmul Jocker se are ca temă principală viața lui Arthur Fleck, un om ignorat de societate, al cărui caracter incredibil de curajos, face să devină centrul poveștii.

Citeste si   Cosette CHICHIRĂU refuză orice asociere cu Mihai CHIRICĂ! Cosette CHICHIRĂU: „O alianță cu pesedistul Mihai Chirica este exclusă!”

Acest lungmetraj are acțiunea stabilită în anii 1980, fapt ce oferă o nouă perspectivă urmăritorilor care nu a mai fost văzută niciodată de când a fost pusă ultima dată întrebarea ”Cât de rău a fost Gotham City înainte de apariția lui Batman?”.

Avengers 4

Avengers 4, cunoscut drept și Infinity War 2, este un film despre o echipă de supereroi care este prevăzut să întreacă așteptările din întreaga franciză Marvel Cinematic Universe. Ca și Avengers: Infinty War, Thanos va servi drept antagonist a cărei intrigă să se concentrează asupra mănușii infinitului și a celor șase pietre.

Citeste si   Cursurile „FAȚĂ ÎN FAȚĂ” au fost SUSPENDATE în mai multe UNITĂȚI DE ÎNVĂȚĂMÂNT IEȘENE!

Terminator 6

James Cameron se întoarce special pentru spectatori și va produce un nou film în rolul lui Terminator care va continua secvențele din T2.

Captain Marvel

Captain Marvel este următorul mare film Marvel Cinematic Univers, asupra căruia atenția îi e foarte concentrată. Unul dintre cei mai puternici eroi ai universului, va deveni Carol Danvers, când Terra este prinsă în mijlocul unui război galactic dintre două specii extraterestre.

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

John Wick 3: Parabellum

https://www.youtube.com/watch?v=udnZjEIVwDs

John Wick ajunge în acest top din două motive: este vânat pentru recompensa de 14 milioane dolari și pentru că a încălcat cea mai importantă regulă: relaxarea și uitarea de griji. De aici totul capătă o întorsătură plină de acțiune.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ