Share

Vizionarea unui film bun în timpul liber reprezinta o metoda foarte buna de relaxare, astazi am sa va prezint un top al celor mai buna filme de comedie.

Cele mai bune filme de comedie 2018

Early Man

La începutul civilizatiei, când creaturi preistorice și mamuturi lanosi au străbătut pământul, Early Man povestește povestea lui Dug împreună cu prietenul sau Hognob, în timp ce își unesc triburile împotriva unui inamic puternic Lord Nooth și a Orașului său de Bronz pentru a-și salva casa.

The War with Grandpa

Stiind că trebuie să împartă camera pe care o iubește cu bunicul său, Peter decide să declare război într-o încercare de a-si recupera camera sa.

 Game Night

Un grup de prieteni care se întâlnesc regulat pentru nopți de joc se află în încercarea de a rezolva un mister de crimă.

The Upside

The Upside
The Upside

O privire comică asupra relației dintre un paraplegic bogat și un om șomer cu un cazier judiciar care este angajat să-l ajute.

Isle of Dogs

Situat în Japonia, Isle of Dogs urmărește odiseea unui băiat în căutarea câinelui său.

Cele mai bune filme de comedie 2017

1. Dirty Grandpa (2016) – Top filme de comedie

Începem acest top cu Dirty Grandpa, un film de comedie foarte amuzant a carui poveste se desfasoara în mare parte în Florida. Este vorba despre un bunic ce se duce cu nepotul lui în Florida, chiar înainte de nunta acestuia. Întâmplarile din film sunt extrem de amuzante, recomand sa îl vedeti cu prietenii.

2. Deadpool (2016) – Top filme de comedie

Probabil ca ati vazut acest film, dar chiar si asa, îsi merita prezenta în acest top, fiind unul dintre cele mai amuzante filme din categoria SF ale anului. Deadpool este un fel de supererou mai „nebun”, face glume proaste dar la care râzi, pentru ca stii ca sunt proaste…stiu suna destul de aiurea, însa cam în asta consta filmul. Este super si tot asa merita vizionat cu prietenii sau familia.

3. War Dogs (2016) – Top filme de comedie

War Dogs este un film foarte bun ce îsi merita cu desavârsire locul în topul celor mai bune filme ale anului 2016. Acesta vine cu umor de buna calitate, un film cu actiune si drama ce cu siguranta îti va încânta ochii si urechile. În acest film este vorba de doi prieteni din copilarie ce se reîntâlnesc peste ceva ani si fac afaceri pentru a se îmbogatii. Cum se termina… va recomand sa va uitati la film, cu siguranta va va impresiona sfârsitul. Filmul este bazat pe fapte reale, conform distribuitorilor.

4. The Brothers Grimsby (2016) – Top filme de comedie

În filmul The Brothers Grimsby este vorba despre doi frati, Sebastian si Nobby, acestia au fost despartiti la copilarie iar peste ani unul devine un asasin CIA iar altul un simplu om, sarac din punct de vedere financiar. Cei doi frati se întâlnesc si vor forma o echipa pentru a salva lumea. Filmul este foarte interesant, vi-l recomand pentru umorul desavârsit. Recomand sa vedeti filmul cu colegi si nu neaparat cu familia din cauza limbajului si a scenelor… ??

5. Zootropolis (2016) – Top filme de comedie

Mi-a fost greu sa aleg între Zootropolis si alte filme de animatie din anul acesta, însa cred ca Zootropolis este cel mai bun… desigur mai jos aveti si alte recomandari din anul 2016. Cu siguranta vârsta nu va conta iar filmul acesta va fi si pe placul tau, este o animatie bine facuta cu un final exploziv.


6. Baywatch – 12 May 2017 (România)

Un film bun, din trailer reiese ca fiind un film cu umor subtire, actori de calitate, deci rezultatul cred ca va fii pe masura.

7. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales – (26 May 2017 România)

Si da, o veste extrem de buna pentru fanii seriei Pirates of the Caribbean, acesta va fi un nou film cu Johnny Depp, despre care speram sa fie bun.

8. The Boss Baby – 2017 (România)

La categoria animatii cred ca unul dintre cele mai bune filme ale anului 2017, daca chiar cel mai bun film de comedie va fi The Boss Baby, este clar, acest film vine cu un umor bun, iar întâmplarile din acesta sunt aproape similare cu cele din „Littleman (2006)”, însa animatia, din perspectiva mea o sa iasa ceva mai bine :).

9. Fist Fight – 17 February 2017 (USA)

Ca de început de an în 2017 vom putea vedea un film bun ca fiind Fist Fight, un film cu actori precum Ice Cube si Charlie Day, vor face din acest film sa fie o senzatie.

10. A Dog’s Purpose – 27 January 2017 (USA)


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ