Share

Vă prezentăm cele mai bune site-uri chinezeşti de făcut cumpărături online, site-uri de încredere ce livrează ceea ce comanzi şi au o reputaţie foarte bună în comerţul internaţional.

Foarte mulţi dintre noi îşi doresc să ştie adevărul cu privire la ceea ce cumpără şi este foarte important să aflaţi cele mai bune metode de a achiziţiona produsul dorit de pe un site internaţional, fie că este chinezesc, fie că este american.

Pentru astăzi v-am pregătit un top 5 al celor mai bune magazine chinezeşti online, este foarte important să ştiţi că pentru acest top am luat în considerare pe primul loc experienţele mele cu aceşti retaileri, şi apoi am luat în considerare şi părerile altor bloggari internaţionali dar şi naţionali.

  1. gearbest.com – Acesta este cel mai bun magazin online internaţional cu produse din Asia. Am lucrat cu cei de la gearbest foarte mult şi într-adevăr oferă garanţie foarte mare pentru clienţii săi. De asemenea recomand acest magazin şi pentru că oferă transportul gratuit pentru produse, cu opţiunea de a putea plăti pentru transport în condiţiile în care vrei ca acesta să ajungă mai repede. (Atenţie nu toate produsele au transport gratuit).
  2. alibaba.com – Alibaba este reprezentat pentru Asiatici un fel de eMAG pentru romani, acesta este unul dintre cele mai populare site-uri ce distribuie produse chinezeşti de toate felurile, de la produse tehnologice până la papuci de casă. În mare parte transportul este gratuit pe acest site, însă produsele cu un gabarit mai mare vor fi taxate în funcţie de greutate.
  3. geekbuying.com – reprezintă un fel de copie pentru gearbest.com, însă una eficienta, acest magazin oferă preţuri şi calitate în raport cu preţul pe care sunteţi dispuşi să îl oferiţi.
  4. lightinthebox.com – Este un site axat pe accesorii în special bijuterii, de remarcat la acest site sunt preţurile mici, în comparaţie cu multe alte site-uri. Transportul este gratuit, dar tot aşa, cu o opţiune de a veni mai repede, dar cu plată.
  5. aliexpress.com – Este un site ce are sub capotă motorul alibaba.com. Magazinul oferă preţuri puţin diferite faţă de acel magazin, totuşi am decis să adaug aici acest magazin datorită faptului că oferă o seriozitate foarte mare.

Nu uitaţi că acolo unde este scris „transport gratuit”, într-adevăr magazinele oferă transport gratuit, însă cu timp de aşteptare de la 14 la 40 de zile, în rare ori acestea au un timp de aşteptare mai mare.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ