Share

Bogdan Dinu a obtinut vineri seara a 16-a sa victorie consecutiva din palmares la categoria grea, dar din pacate georgianul Davit Gorgiladze nu a fost un adversar pe masura si a rezistat doar 4 reprize.

Meciul cu Gorgiladze a fost mai degraba unul de antrenament pentru Bogdan Dinu, care a incheiat rapid conturile cu un boxer clar inferior. Fostul campion mondial de cadeti are de acum incolo nevoie de adversari cu renume si experienta care sa-l lanseze spre obiectivul sau declarat, o centura mondiala.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

“Pot sa spun ca au fost 4 reprize bune, pentru ca meciul de data trecuta a fost foarte scurt. Am avut un adversar rezistent care a incercat sa ma loveasca. Eu mi-am imbunatatit palmaresul, astept meciuri din ce in ce mai tari, pentru ca sunt pregatit.”

Mai multe pe: sport.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ