Share

Președintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat Certificatul de urbanism pentru extindere de rețele de distribuție a gazelor naturale în mai multe localități, situate în bazinul Solca.

Este vorba despre orașele Solca și Milișăuți și comunele Arbore, Burla, Iaslovăț și Volovăț

Același act a fost emis pentru mai multe localități situate pe Valea Solonețului și pe Valea Sucevei – orașul Cajvana și comunele Botoșana, Cacica, Comănești, Grănicești și Pârteștii de Jos.

Citeste si   Au fost emise Ordine ale Prefectului Judeţului SUCEAVA privind CONVOCAREA consilierilor locali declaraţi ALEȘI la data de 27 septembrie 2020

Recent, ca urmare a solicitării adresate de comuna Fundu Moldovei, a fost emis Certificatul de urbanism pentru înființarea unei rețele de distribuție gaze naturale, investiție amplasată pe două unități administrativ-teritoriale, respectiv comunele Pojorâta și Fundu Moldovei. De asemenea, a mai fost semnat Certificatul de urbanism pentru extinderea rețelei de gaze naturale pe teritoriul orașelor Salcea și Liteni și al comunelor Udești, Verești și Fântânele.

”n vederea înființării de rețele de distribuție în județul Suceava, aceleași documente au fost emise în ultima perioadă și pentru comunele Forăști (satele Forăști, Antoceni, Oniceni, Roșiori, Ruși, Uidești, Țolești, Manolea și Boura), Rădășeni, Cornu Luncii, Adâncata, Hănțești, Forăști și Valea Moldovei sau pentru Zamostea, Zvoriștea (satele aparținătoare Zvoriștea, Șerbăuți, Dealu, Buda, Stânca și Slobozia) și Bălcăuți (satele aparținătoare Bălcăuți, Gropeni, Negostina) pentru studiu de fezabilitate și pentru autorizarea lucrărilor de construcții”, a declarat Gheorghe Flutur.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ