toti-elevii-de-scoala-si-liceu-dintr-un-sector-din-bucuresti-vor-primi-masti-medicinale

Controlul medical amănunțit este gratuit pentru copiii cu domiciliul în Sectorul 6, pe bază de programare prealabilă la telefoanele 031.9593 sau 0726150250. Totodată, oricine poate veni cu bilet de trimitere de la medicul de familie și beneficiază de control gratuit, prin CASMB.

Părinții sunt așteptați împreună cu micuții lor și la Cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional „Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6. Programul Centrului este de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00, precizează Primăria Sectorului 6.

Totodată, începând de luni, Primăria Sectorului 6 distribuie gratuit măști medicinale către locuitori, scrie Mediafax.

„Acestea vor fi împărțite cetățenilor în sediile celor nouă puncte de informare și asistență aflate pe raza Sectorului 6: Bd. Iuliu Maniu/Valea Cascadelor – pe partea cu Parcul Păcii, Bd. Constructorilor/Calea Giuleşti – pe partea cu Calea Giuleşti, Parcul Drumul Taberei, Calea Crângaşi – ieşirea de la Metrou spre Bd. Constructorilor, Pasajul Lujerului, Bd. Timişoara/Str. Braşov, Piaţa Drumul Taberei, Piaţa Valea Ialomiţei, Piaţa Veteranilor. Tot aici, cetăţenii au acces gratuit şi la soluții dezinfectante pentru mâini”, conform comunicatului de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ