Share

Un student român, în vârstă de 20 de ani, a fost pus sub acuzare după ce ar fi violat o femeie inconștientă, pe holurile unei universități din SUA.

Nicolas Cristescu, care în prezent locuiește în Cleveland, a fost acuzat o colegă de facultate că a violat-o pe holurile Universității Miami, pe 12 octombrie, în timp ce ea era inconștientă.

Citeste si   SECETA PEDOLOGICĂ face RAVAGII! Fermierii ieșeni așteaptă ajutoarele de la stat

Tânăra a depus o plângere la Poliție la o săptămână după presupusul incident, potrivit Metro.

Totuși, autoritățile din Cleveland nu au explicat situația în care studenta a ajuns inconștientă și au precizat doar că tânărul cu origini române ar fi înregistrat cu telefonul mobil violul.

Procurorii au respins acuzațiile, însă ulterior, polițiștii au descoperit în telefonul său mobil mai multe imagini explicite cu o minoră, primite în anul 2014.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Nicolas Cristescu a fost pus sub acuzare pentru viol și voyeurism, iar un judecător a stabilit o cauține de 75.000 de dolari.

Procesul studentului român va începe pe 27 noiembrie.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ